Subscribe:

martes, 27 de junio de 2017

ENTREVISTA A MARIA FRANCISCA SUREDA CAMPIONA DE EUROPA 2016

 
“Dissabte hem d’omplir s’hipòdrom. Serà un gran espectacle”
Maria Francisca Sureda Barceló es la nova Presidenta del Club d’Amateurs i Propietaris.
Des de quan sou la Presidenta del Club?
El dia 3 d’abril se varen celebrar les eleccions a l’hipòdrom de Manacor i vàrem superar en vots a la candidatura de l’expresident Antoni Riera Alcover.
Quins objectius teniu?
Volem revitalitzar el club, ajudar al sector amateur, aconseguir el màxim de patrocinadors possible a les carreres del nostre Torneig, participar a tots els campionats internacionals i organitzar lo millor possible el Campionat d’Europa de Dames Amateurs on participen conductores representants de 12 països europeus.
Quan se disputa el Campionat?
El divendres 30 de juny se disputaran dues carreres puntuables a l’hipòdrom Son Pardo amb les 12 conductores i el dissabte 1 de juliol se disputaran 3 carreres a l´hipòdrom de Manacor amb 8 conductores cadascuna.
Qui es la nostra representant?
La nostra representant és Antònia Vaquer Staschel i estem segurs que aconseguirà un gran resultat. Amb el suport de tot el públic sortirà a guanyar la medalla d’or.
Quins actes heu preparat?
El dijous 30 de juny tindrà lloc la presentació del campionat i tant el divendres com el dissabte tenim excursions organitzades perquè les delegacions estrangeres coneguin un poc Mallorca. A més el dissabte hi haurà una actuació sorpresa i l’entrega de medalles al pòdium.
Teniu cap patrocinador?
Gràcies a l’ajuda de la Federació Balear de Trot i l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca hem pogut organitzar un bon campionat, a més de la feina de tota la nostra junta.
L’any passat vares guanyar aquest campionat de Dames Amateurs. Com va ser l’experiència?
Ja havia participat als campionats celebrats a Alemania i Dinamarca; i l´any passat a Finlàndia vaig aconseguir guanyar-lo. Va ser una gran experiència i molt emocionant sobretot quan vaig tornar a Mallorca.
Voleu afegir res més?
Si. Vull animar a tots els manacorins i comarca que venguin a veure el Campionat sobretot el dissabte 1 de juliol a Manacor perquè serà un gran espectacle. Les tribunes s’han d’omplir per animar a la nostra representant.
TOFOL